Onze TPV-dienstverlening uitgelicht

Verpleegkundige sluit totale parenterale voeding aan bij patiënt thuis
Transfer en intake

Samen voor een veilige en professionele voortzetting van de TPV-therapie thuis

Mediq coördineert de directe patiëntenzorg in overleg met ziekenhuis. Zodat de therapie van de patiënt naadloos gecontinueerd kan worden onder toezicht van de specialist. We regelen in samenwerking met de transferdesk van het ziekenhuis het transferproces: de organisatie van de terhandstelling van de medicatie, de levering van de infuuspomp met toebehoren en de afstemming met de verpleegkundige ondersteuning. De intake thuis wordt verzorgd door een Mediq verpleegkundige. De zorg wordt geleverd via een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde technische thuiszorg. 

Vrouw neemt pakket aan van de bezorger in deuropening
Bezorging aan huis

We leveren de TPV, pomp en hulpmiddelen bij uw patiënt thuis

Mediq biedt meer flexibiliteit door een zeer uitgebreid assortiment en slimme logistiek. We leveren de pomp, hulpmiddelen en indien gewenst ook de (bereide) TPV. De TPV wordt volgens de hoogst mogelijke standaard bereid en samen met de hulpmiddelen bij de patiënt thuis bezorgd. We stellen een koelkast bij de start van de therapie beschikbaar en zorgen ervoor dat desgewenst de TPV bij iedere bezorging tot in de koelkast geleverd wordt. Dankzij het landelijke netwerk van meer dan 400 consignatiedepots kunnen patiënten binnen 24 uur starten met de TPV-behandeling.

Verpleegkundige legitimeert zich bij de patiënt thuis
Verpleegkundige instructie

Zelfstandigheid door training bij de patiënt thuis 

We kennen alle patiënten en zijn bekend met de complexiteit van de behandeling. Wij streven ernaar om waar mogelijk de patiënten zelfstandig te maken. De BIG-geregistreerde verpleegkundige van Mediq verzorgt de training bij de patiënt thuis. We kunnen trainingen verzorgen over de therapie, pomp, hulpmiddelen en het zelf bereiden van TPV.

Zorgprofessional schrijft voor achter laptop via het voorschrijfsysteem van Mediq
Meer voorschrijfgemak vanaf 2021

Eenvoudig voorschrijven via ons voorschrijfsysteem

Vanaf 2021 wordt het mogelijk om TPV via ons voorschrijfsysteem infuus.mediq.nl voor te schrijven. Via het voorschrijfsysteem houdt u zicht op het therapieverloop van uw patiënten, uw openstaande acties en lopende machtigingen. U kunt eenvoudig machtigingen afgeven, pompen en medicatie aanvragen en pompen retourneren. Daarnaast kunt u aanvragen vanuit het systeem doorzetten naar de tweede lijn. Via een koppeling met Mijn Mediq, het patiëntportaal, kunnen uw patiënten binnen de afgegeven machtigingen zelf toebehoren bestellen en ontvangt u een overzicht van de bestelhistorie.

dokter zit achter zijn pc in een bureaustoel te bellen
Facturatie

Eén verzamelfactuur voor al uw patiënten

Meer aandacht voor de patiënt, minder tijd aan administratie. Ons vernieuwde facturatiemogelijkheid biedt u meer gemak waardoor u snel en kwalitatief beoordelingen kunt doen. U ontvangt één verzamelfactuur voor al uw patiënten per maand. En heeft u behoefte aan meer informatie, dan heeft u direct toegang tot de onderliggende data.

Benieuwd hoe wij uw zorg kunnen aanvullen met onze TPV-dienstverlening?

Onze TPV-dienstverlening bestaat uit de juiste combinatie van een infuuspomp met hulpmiddelen, een koelkast, (bereide) TPV en zorg geleverd bij de patiënt thuis. Hoe de diverse onderdelen van het proces eruit voorzien, lichten wij graag toe. Vraag vandaag nog een gesprek aan met één van onze productspecialisten.