Vergoedingen bij complexe wondzorg

Wordt wondmateriaal vergoed?

We hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor kunnen we de kosten van de door u bestelde materialen rechtstreeks met uw zorgverzekeraar verrekenen. Dit doen we met het recept dat wij van uw behandelend arts of wondverpleegkundige ontvangen. Meestal bestelt de thuiszorg, uw behandelend arts of de wondverpleegkundige de materialen voor u. 

  • Gespecialiseerde medewerkers die begrijpen wat u nodig heeft

  • Persoonlijke zorg, service en informatie

  • Klanten geven onze service een 8,6

  • Meest complete assortiment zorgproducten

  • Snel besteld en (thuis) bezorgd

Wilt u klant worden bij Mediq? We verwelkomen u graag als klant. Om u van de juiste hulpmiddelen te kunnen voorzien, heeft u een machtiging nodig van uw behandelend arts. Uw behandelend arts kan u vervolgens naar Mediq verwijzen.

Vergoedingsinformatie over uw persoonlijke situatie

Wilt u specifieke informatie over de vergoeding van wondmaterialen over uw persoonlijke situatie en zorgverzekering? Bespreek dit met uw behandelaar of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Ondersteuning bij wondzorg

Een complexe wond hebben is een serieuze, maar vooral een vervelende, aandoening. Daarom delen we betrouwbare informatie en tips die helpen bij een snellere genezing van uw wond. Ook geven wij u informatie over het Mediq Wondregie zorgprogramma. Wilt u weten wat Mediq voor u kan betekenen?