Drinkvoeding tijdens ziekte of herstel

Man en vrouw aan eettafel

Soorten drinkvoeding

Drinkvoeding wordt vaak gebruikt als aanvulling op of vervanging van gewone voeding. Bijvoorbeeld als u niet voldoende kunt eten. Of als slikken of kauwen moeilijk gaat en u hierdoor niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Uw arts of diëtist bespreekt met u welke drinkvoeding u krijgt. We hebben verschillende soorten medische drinkvoeding: drinkvoeding met extra energie (energieverrijkt), met een aparte variant voor kinderen, drinkvoeding met extra vezels (vezelverrijkt) met een aparte variant voor kinderen, lactosevrije drinkvoeding met extra energie (energieverrijkt), drinkvoeding met extra eiwit (eiwitverrijkt) en drinkvoeding met visolie (EPA-verrijkt).

Vrouw zit op bank en gebruikt tablet

Drinkvoeding bestellen

Uw drinkvoeding bestelt u eenvoudig in onze webshop. In het inlogscherm kiest u voor ‘Tefa’. Daarna logt u in met uw Mediq-account. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld? U heeft uw drinkvoeding de volgende dag in huis. Met een voorschrift van uw arts of diëtist kunt u voor een maand voorraad bestellen. Uw drinkvoedingstherapie in vertrouwde handen.

  • Uw voedingstherapie is in vertrouwde handen

  • Onze klanten beoordelen onze service met een 8,5

  • Vergoeding via alle zorgverzekeraars

Man en vrouw zitten in auto en lezen een routekaart

Op reis met medische voeding

Gaat u op reis? Dan is het verstandig om een aantal zaken vooraf te regelen. Onze klantenservice helpt u graag aan een verklaring voor medische voeding die u aan de douane kunt laten zien. Natuurlijk is het belangrijk dat u op tijd genoeg voeding bestelt om mee te nemen. Blijft u in Nederland? Dan kunt u uw medische voeding ook op uw vakantieadres laten afleveren.