Kind en diabetes

Gluky helpt je bij het onder controle krijgen van je diabetes
Leer meer over je diabetes

Diabetes als je jong bent

Diabetes hebben is niet altijd makkelijk. En al helemaal niet als je jong bent. Wij doen daarom ons best om kinderen en jongeren met diabetes te helpen, zodat het iets minder vervelend wordt. Daarom werken we hard aan een nieuw maatje voor kinderen met diabetes. Dit maatje willen wij zo ontwikkelen dat het u en uw kind helpt bij het leren omgaan met diabetes. Vanaf 1 juni 2024 stoppen we met ons spaarprogramma Gluky. Heb je nog Glucoins? Die kun je nog tot en met 31 mei 2024 inwisselen voor een cadeau. 

Meld je aan voor de Kwartaalservice

Met diabetes heb je veel aan je hoofd. Naast het dagelijks managen van je diabetes, mag je niet vergeten je diabeteshulpmiddelen, insuline en medicatie op tijd te bestellen. Met onze Kwartaalservice ontvang je de hulpmiddelen automatisch op tijd. Zo grijp je nooit meer mis.

Spreekbeurt over diabetes?

Wil jij de kinderen in jouw klas ook meer vertellen over wat diabetes is en wat dat betekent in jouw leven? Houd je spreekbeurt dan over diabetes. Gluky helpt je hier natuurlijk graag bij met de Gluky spreekbeurtkoffer. In deze koffer vind je een presentatie, posters, het Gluky Day spel en zakjes Glucopep. Als je je diabeteshulpmiddelen bij Mediq bestelt, kun je de Gluky spreekbeurtkoffer gratis aanvragen via het contactformulier of door te bellen met de klantenservice.