Meer mens, de podcast

Vijfdelige podcastserie over menselijkheid en zorg. Hoe help je iemand die zich schaamt voor zijn vragen? Hoe help je iemand weer van zijn lichaam te houden? En hoe kan zorgtechnologie het leven gemakkelijker maken? Wat kan er al? Waar dromen patiënten zelf van?Empathie maakt dat je klanten wil helpen het beste uit hun leven te halen

Zo geeft Pien, onze virtuele verpleegkundige, discreet antwoord op alle continentievragen. En onze betrokken bezorgers leveren niet alleen af in het verzorgingshuis, maar leggen de pakketjes in de kast bij elke bewoner.

Stichting Met je hart

Eenzaamheid tegengaan

In Nederland zijn 1,3 miljoen mensen ouder dan 75 jaar. De meesten van hen zijn fysiek gezond. Maar dit betekent niet altijd dat je je ook goed voelt. Want meer dan de helft van de 75-plussers voelt zich eenzaam. Iedereen kan helpen om hier iets aan te doen. Mediq doet dit samen met stichting Met je hart.

Samen sterker voor goede zorg

Waar zorg vaak gericht is op de kwaal of aandoening, komt de aandacht voor de patiënt zelf in het gedrang. Daarom zoekt Mediq doorlopend naar kansen en oplossingen om te zorgen dat mensen zich minder patiënt voelen. Heb jij een wens of idee om zorg beter of toegankelijker te maken? Vertel het ons. Wie weet kunnen we samen zorgen dat de zorg nog beter wordt.