Mediq doneert 109 kerstpakketten aan Voedselbank Utrecht

collega Rob Jokhorst zit tussen kerstpakketten
02 februari 2023
De medewerkers van Mediq kregen de keuze om hun kerstpakket af te staan aan de Voedselbank Utrecht en daar is massaal gehoor aan gegeven. Afgelopen dinsdag overhandigde Rob Jokhorst namens Mediq de pakketten aan De Voedselbank Utrecht.

Onze data analist Rob Jokhorst, is één van de collega´s die zijn kerstpakket heeft afgestaan: “De feestdagen kunnen voor veel mensen een confronterende periode zijn. Bijvoorbeeld als je alleen bent of niet de mogelijkheid hebt om iets extra’s aan te schaffen. Ik besef mij dat ik qua boodschappen niets hoef te laten. Ik ben dan ook blij met de mogelijkheid om het kerstpakket weg te geven. Via de voedselbank hoop ik dat het ergens terecht komt waar men zowel de inhoud kan gebruiken en mogelijk hierin ook nog iets van een teken ziet dat ze er niet helemaal alleen voor staan.”

Ingrid Verkerk van Voedselbank Utrecht beaamt dit: “Deze kerstpakketten kunnen wij goed gebruiken. De Voedselbank Utrecht heeft 8 uitgiftepunten verspreid over de stad Utrecht en richt zich specifiek op mensen in Utrecht die op of rond het sociaal minimum leven en in financiële nood verkeren. Elke week delen we 700 voedselpakketten uit. Daarmee ondersteunen we meer dan 1600 Utrechters. De kerstpakketten van Mediq zijn dan ook meer dan welkom.”

Zorg voor mensen is wat ons verbindt

We zijn een bedrijf van mensen met een passie voor zorg. Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor anderen. Dat is wat ons altijd bezighoudt. Ook naast onze dagelijkse bedrijvigheid. Wist u dat we samenwerken met Stichting Met je Hart?