Bezorging rond de feestdagen

Vrouw neemt pakket aan van de bezorger in deuropening
30 november
U hoeft u geen zorgen te maken over de levering van uw medische hulpmiddelen. Extra bestellen is niet nodig. We hebben maatregelen genomen waardoor onze voorraad op peil is. Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd, gewoon zoals u van ons gewend bent. Houd u wel rekening met een aangepast bezorgschema rond de feestdagen.
Via onze webshop kunt u op elk gewenst moment uw bestelling doorgeven. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Dat is normaliter de regel. Rondom de feestdagen gaat dit helaas niet op vanwege de enorme hoeveelheden pakketten die onze bezorgdienst dan moet verwerken. In het bestel-/bezorgschema hieronder ziet u precies waar u aan toe bent. Let op: dit schema is niet van toepassing op de bezorging van uw medicatie of kwartaalservice.
 
 

U bestelt op: 

Wij leveren op: 

Vrijdag 24 december voor 15.00 uur Maandag 27 december
Vrijdag 24 december na 15.00 uur  Dinsdag 28 december
Zaterdag 25 december*  Dinsdag 28 december
Zondag 26 december* Dinsdag 28 december
Vrijdag 31 december voor 17.00 uur  Maandag 3 januari
Vrijdag 31 december na 17.00 uur Dinsdag 4 januari 
Zaterdag 1 en zondag 2 januari* Dinsdag 4 januari 


* Op deze dagen is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar en kunt u bestellingen alleen via de webshop doorgeven.


 
PostNL verzorgt de levering van de pakketten. Medische pakketten krijgen bij grote drukte voorrang op andere pakketten. Bovendien geldt voor medische pakketten dat PostNL een tweede keer bij u langskomt als u bij het eerste bezorgmoment niet thuis was. Desondanks kan uw pakket rondom de feestdagen vertraging oplopen door de drukte bij PostNL.