Man met sonde ontvangt verpleegkundige instructie bij sondevoedingspomp

Altijd een passende oplossing voor jou en je patiënt

Bij Mediq hebben we alles in huis voor medische voedingszorg. Met ons brede en specialistische assortiment medische voedingsproducten en toedieningsmaterialen heb je altijd een passende oplossing voor jouw patiënten. Maar we doen meer. Onze dienstverlening is gericht op maximale ondersteuning en het creëren van meerwaarde voor jou én je patiënten. Ontdek de meerwaarde en ontvang via onze instapservice persoonlijke ondersteuning bij het starten met voorschrijven via ons voorschrijfsysteem.

  • Minder administratie, meer aandacht voor de patiënt 

  • Snel en eenvoudig voorschrijven met behulp van handige tips en instructies

  • Voor iedere patiënt een oplossing met dank aan ons unieke assortiment drinkvoeding, sondevoeding en dieetpreparaten

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Meer resultaat met Voedingstherapie Plus

Voedingstherapie Plus is een programma waarbij we jouw patiënten met tips en recepten ondersteunen in het gebruik van drinkvoeding. Door periodieke evaluaties gedurende de looptijd van de voedingstherapie maken wij het jouw patiënt zo aangenaam mogelijk om de therapie te volgen en deze vol te houden. Uit onderzoek is gebleken dat de therapietrouw daarmee met wel 20% stijgt. De terugkoppeling van onze voedingsdeskundigen vind je terug in het voorschrijfsysteem. Zo weet je precies wat er speelt en kun je bijsturen als dat nodig is.

Meer expertise

Om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen staat er een expert team binnen Mediq voor je klaar. Wanneer je contact opneemt met Mediq voor een vraag krijg je een deskundige collega aan de lijn met veel kennis van medische voeding en over ons voorschrijfsysteem. We denken met je mee en zorgen dat je snel weer verder kunt.


Diëtist vraagt online medische voeding aan via het Mediq voorschrijfsystgeem

Meer regie

Ons voorschrijfsysteem is vereenvoudigd en verbeterd. Het is nu heel gemakkelijk om patiëntgegevens en machtigingen te beheren. Ook staat er een digitaal dossier tot je beschikking dat zaken als herhaalbestellingen en multidisciplinair aanvragen vergemakkelijkt. Door een terugkoppelingsmogelijkheid in het systeem houd je meer grip op de therapie in de thuissituatie. Zo houd je meer tijd over voor je patiënten en hoef je niet meer tijd te besteden aan de administratie dan strikt nodig.

Meer flexibiliteit

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars en een uniek en zeer uitgebreid assortiment medische voeding. Zodat we voor iedere patiënt een oplossing hebben. En we jou maatwerk kunnen bieden. Ons moderne en duurzaam distributiecentrum kan alles snel uit voorraad leveren. Of dat nu om complete pallets met sondevoeding voor het ziekenhuis gaat of een persoonlijke smaakbox met natuurlijke voeding op maat gemaakt en thuisbezorgd bij de patiënt.

Gun jezelf de meerwaarde van de instapservice

Ontvang via onze instapservice persoonlijke ondersteuning bij het starten met voorschrijven via ons voorschrijfsysteem.

Terugbelverzoek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en hoe wij je kunnen ondersteunen? Laat vrijblijvend je gegevens achter en een van onze accountmanagers neemt contact met je op.