U kunt rekenen op kwaliteit 

Onze bedrijfsactiviteiten hebben impact op het milieu en dit heeft structureel onze aandacht. Ieder jaar stellen we doelen om deze impact op het milieu te minimaliseren. In onze MVO rapportages leest u hoe wij hieraan werken. Daarbij wilt u erop kunnen vertrouwen dat de kwaliteit en veiligheid van de producten en diensten die u afneemt in orde is. Dat begrijpen we bij Mediq. Op deze pagina vindt u informatie over het kwaliteitssysteem. 

Certificatie

We werken met een streng kwaliteitssysteem dat voldoet aan de certificatie:

  • NEN-EN-ISO 9001
  • NEN 7510
  • NEN-EN-ISO 13485
  • Het fulfillment center in Bleiswijk is gecertificeerd conform de internationale ISO 14001 norm. 
 

Samenwerking met partners en gedragscodes

Mediq onderschrijft en voldoet aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen van de Stichting Overleg Medische Technologie. De Gedragscode heeft tot doel dat de patiënt erop kan vertrouwen dat de beslissingen die zijn of haar behandelaar neemt met betrekking tot hulpmiddelen alleen op zorginhoudelijke en integere gronden worden genomen.

Onze duurzame inkooppraktijken voldoen aan een wereldwijde norm (Standaarden geformuleerd door de International Labor Organization). Bij Mediq is de basis van verantwoord inkopen de gedragscode voor leveranciers.

Meer informatie over Mediq en MVO

Bij Mediq voelen wij een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid om de gezondheidszorg te verbeteren. Benieuwd naar meer informatie over onze activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen?