Drukte bij onze klantenservice en in ons magazijn

Voor zieke mensen kan goed eten lastig zijn
1 augustus 2022
Wilt u onze klantenservice spreken? Het is momenteel drukker op onze telefoonlijnen dan dat u van ons gewend bent. Dit kan ervoor zorgen dat u een langere wachttijd ervaart bij onze klantenservice. In dit bericht leest u wat u van ons kunt verwachten.

Marry is 85 jaar en woont zelfstandig, ondanks dat zij niet meer zo mobiel is. Ze is gek op puzzelen en kletsen. Op Marry’s gezicht verschijnt dan ook een grote lach als ze het doosje opent waar een kletskoek inzit. “Omdat we zo graag kletsen” licht Jaimy vriendelijk toe.

Een echte match

"Het is altijd gezellig met Jaimy” vertelt Marry. Ze kennen elkaar via Stichting Met je hart in Woerden. Een stichting die waardevolle terugkerende ontmoetingen organiseert voor kwetsbare ouderen. Jaimy: “Een kennis van mij ging als ‘maatje’ regelmatig bij haar langs. Helaas is hij verhuisd naar Amsterdam. Dus toen hij vroeg of ik een keer langs wilde gaan bij Marry, was ik daar zeker voor in.” De rest is geschiedenis. Het bleek een echte match en Marry heeft inmiddels al diverse keren deelgenomen aan verschillende Met-je-hart-ontmoetingen.

Waardevolle ontmoetingen

Marry is gebonden aan een rolstoel en  heeft artrose in haar handen. Vrienden van haar leeftijd zijn soms niet meer vitaal of zijn komen te overlijden. Haar familie bezoekt haar met enige regelmaat, maar niet zo vaak als zij zou willen. Dit vindt zij jammer, want Marry is gewoon graag onder de mensen. “Anders zit je ook maar alleen thuis” vertelt ze.  “Ik geniet er zo van als ik met behulp van initiatieven erop uit kan. Door Stichting met je hart, maar ook met de Zonnebloem en de Ouderenbond.” Het is dan ook Marry’s ultieme tip aan ouderen die zich weleens eenzaam voelen: “Nieuwe contacten komen niet vanzelf. Trek erop uit, en sluit aan bij initiatieven!”