Mediq steunt de landelijke campagne EET met je hart

Jaimy en Niek lachen vriendelijk
16 december 2022
Stichting Met je hart start jaarlijks de landelijke EET met je hart campagne. Mediq draagt de stichting een warm hart toe. Medewerkers van Mediq konden tussen 29 november en 13 december een donatie afrekenen bij de lunch. Met het opgehaalde bedrag kunnen er onvergetelijke etentjes voor eenzame ouderen worden betaald. Lees over de ludieke actie van betrokken medewerkers, die tevens vrijwilliger zijn.

Niek Prins, medewerker Mediq en betrokken vrijwilliger bij Met je hart: "Tijdens de campagne 'EET met je hart' vragen lokale horeca gelegenheden of hun gasten 1 euro extra willen afrekenen, om daarmee de stichting te steunen. Samen met collega's en vrijwilligers Jaimy Voogd, Vicky Rijlart-Lasscheten Lilian Lindhout wilden we dit ook in ons bedrijfsrestaurant op te zetten. Erg blij dat ook Mediq op deze manier bijdrage kan leveren aan deze mooie stichting."

Er zijn voor een ander is het mooiste wat er is

De actie van Stichting Met je hart staat niet op zichzelf. Mediq en Met je hart werken samen. Diverse medewerkers van Mediq zijn vaste vrijwilliger en hebben zij teams opgestart in hun eigen gemeente. Sinds 2021 vervullen onze klantenservicemedewerkers en verpleegkundigen van Mediq ook een signaalfunctie. Zij spreken regelmatig ouderen met een chronische ziekte die sociaal geïsoleerd zijn en hier merkbaar onder lijden. Stichting Met je hart kan zo pro-actief ouderen benaderen. Samen verzachten we de pijn.