Nieuwe vervoerder medicatie

Geconditioneerd medicatievervoer
7 december 2020
Voor de bezorging van de pakketten met geneesmiddelen is Mediq een samenwerking aangegaan met AMP Groep. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vervoeren van geneesmiddelen en toebehoren. PostNL blijft voor Mediq medische hulpmiddelen zonder medicatie bezorgen.

Wat kunt u verwachten bij medicatiebezorging?

  • Onze pakketten met medicatie en combinatieleveringen van medicijnen en medische hulpmiddelen worden aangeboden door de bezorgers van AMP.
  • De avond voor de bezorging ontvangt u een e-mail en/of sms met het geplande aflevertijdstip in een tijdsperiode van twee uur waarin de medewerker bij u langskomt. 
  • Ontvangt u uw medicatie in een koelbox? AMP verzorgt geconditioneerd transport waardoor voor het vervoer van uw medicatie geen koelbox meer nodig is. 

Berichtgeving vóór bezorging 

In de mail en/of sms die u ontvangt, staan de gegevens (track & trace) waarmee u de bezorging en geschatte aankomsttijd kunt volgen via de mijnafspraak.nl-app van AMP. Op de dag van de afspraakdatum ziet u rond 07.30 uur welke medewerker bij u langskomt. Wel zo veilig! En zo werkt het ook als een tweede bezorgpoging nodig is. Is uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer nog niet bekend bij ons? Geef het door bij uw bestelling! Dan ontvangt ook u deze informatie via mail of sms.

Overgangsperiode

Door met deze gespecialiseerde partners samen te werken, kan Mediq haar service aan u verder verbeteren. Tot half januari is er een overgangsperiode waarbij het medicatievervoer gecontroleerd wordt overgedragen aan AMP Groep. In deze periode is het tijdelijk mogelijk dat de medicatie van uw patiënt door twee verschillende vervoerders bezorgd wordt.

Vragen?

Hebt u vragen? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice op werkdagen tussen 8.15 en 17.30 uur. We helpen u graag.