Uw CGM-aanmelding bij Mediq
Bezorger brengt hulpmiddelen van Mediq bij klant
7 januari
Vanwege een wijziging in de basisverzekeringen worden CGM-hulpmiddelen in 2021 via Mediq geleverd. Hiervoor heeft uw behandelaar u bij Mediq aangemeld voor uw CGM-sensoren en -hulpmiddelen. Wij vertellen u graag wat u precies kunt verwachten.

Bevestigingsmail na aanmelding

Sinds de bekendmaking hebben wij vele aanmeldingen ontvangen voor een levering van sensoren in begin januari. Iedereen die zich bij ons aanmeld ontvangt eerst een bevestigingsmail. Zodra de aanvraag is verwerkt, ontvangt u een mail met daarin de eerste leveringsdatum. De meeste patiënten hebben deze mail inmiddels ontvangen en de eerste verzending van sensoren heeft plaatsgevonden. Vanwege de vele aanmeldingen met missende informatie over de gewenste datum voor eerste levering, kan het zijn dat u nog geen bericht hebt ontvangen. Wij streven ernaar om deze week alle aanvragen te verwerken.

Aanvullende informatie gevraagd

Als de gewenste leveringsdatum bij ons onbekend is, vragen we u in de bevestigingsmail om meer informatie. Om uw aanvraag juist en tijdig te kunnen verwerken, vragen wij u vriendelijk om deze vragen alsnog te beantwoorden. Heeft u nog geen eerste bezorgdatum doorgekregen en heeft uw levering prioriteit doordat u bijvoorbeeld zonder sensoren komt te zitten? Dan kunt u dit rechtstreeks aan ons doorgeven
 

Actueel