Mediq neemt Puls over in Noorwegen

Vooraanzicht van het Mediq hoofdkantoor in De Meern
22 mei 2019
Mediq heeft de acquisitie bekendgemaakt van Puls: een belangrijke speler in de zorgmarkt. Het bedrijf is gevestigd in Moss, Noorwegen. Met de acquisitie versterkt Mediq haar leidende positie in ziekenhuisoplossingen in de Scandinavische regio.
Puls distribueert medische producten en apparatuur in Noorwegen en Denemarken en heeft een uitstekende reputatie. Door de acquisitie wordt de sterke portefeuille van exclusieve producten en technische expertise van Puls gecombineerd met de toonaangevende positie van Mediq als aanbieder van oplossingen voor ziekenhuizen in Europa.

Kwaliteit van leven verbeteren

Christian Wojczewski, CEO Mediq: “Met deze acquisitie bouwen wij voort op ons streven om de kwaliteit van leven voor mensen met een kwetsbare gezondheid te verbeteren. Op deze wijze brengen wij overal in de waardeketen van de zorg verbindingen tot stand. Mediq heeft de ambitie om te blijven groeien, zorguitkomsten te blijven verbeteren en de zorg betaalbaar te houden. Het team van Puls en de Mediq-bedrijfsonderdelen in Noorwegen en Denemarken vullen elkaar goed aan. We zien ernaar uit om met elkaar Puls verder te ontwikkelen en voor onze klanten, leveranciers en patiënten in de Noorse regio een nog sterkere partner te worden.”