Nieuwe directeur Mediq Benelux

Arjen Linders
3 september 2019
Arjen Linders is gestart als algemeen directeur van Mediq Benelux. Hij werkte 20 jaar bij Philips en deed in managementfuncties in Europa en de Verenigde Staten veel ervaring op in persoonlijke gezondheid, persoonlijke verzorging, slaap- en beademings-zorg en consumer lifestyle. Deze expertise zet hij bij Mediq in om bij te dragen aan het borgen van de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg in brede zin.
Arjen Linders is gestart als algemeen directeur van Mediq Benelux. Hij komt van Philips, waar hij onder andere Senior Vice President & Market Leader Personal Health voor Noord-Amerika was. In de 20 jaar dat hij bij dit concern werkte, deed hij in managementfuncties in Nederland, Oost-Europa en de Verenigde Staten veel ervaring op in persoonlijke gezondheid, persoonlijke verzorging, slaap- en beademingszorg en consumer lifestyle. Deze expertise wil hij bij Mediq inzetten om bij te dragen aan het borgen van de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg in brede zin.

Vernieuwende blik

Mediq-CEO Christian Wojczewski is blij met deze versterking van het Europese leiderschapsteam: ‘Mediq wil verandering brengen in een markt die onder druk staat. Daarom zetten wij steeds vaker producten en ondersteunende diensten in om zorgpaden te verbeteren. Arjen kent de markt vanuit meerdere andere velden dan medische hulpmiddelen. Zijn vernieuwende blik is precies wat we nodig hebben om waarde toe te voegen.’

Langer gezond en zelfredzaam zijn

‘De medewerkers van Mediq zetten zich dagelijks in voor kwalitatief goede en toegankelijke hulpmiddelenzorg en voor kwaliteit van leven van mensen met een chronische of ernstige ziekte. Hierbij gaat veel aandacht uit naar innovaties en mogelijkheden om technologie te benutten om mensen te helpen om langer gezond en zelfredzaam te zijn. Ik vind het erg mooi om deel van deze professionele organisatie uit te maken’, aldus Arjen Linders.