Contactformulier

Stel uw vraag via het contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De gegevens in velden aangeduid met * hebben wij nodig om uw aanvraag te verwerken.

Heeft u een vraag over uw bestelling? U kunt rechts bovenin via 'Hulp nodig' in onze veelgestelde vragen kijken. Komt u er niet uit? Dan kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag over de bezorging van uw producten? Via Mijn Mediq kunt u veel antwoorden vinden en uw afleveradres, bezorgdatum of bestelling wijzigen. Komt u hier niet uit, dan kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij alles wat we doen, kijken we of het beter kan. Heeft u een tip, klacht of compliment voor ons? Via het formulier kunt u uw feedback met ons delen.

Mediq heeft een hulprubriek met vragen en antwoorden. Deze vindt u rechts bovenin het menu bij ‘Hulp Nodig?’. Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? Ga dan door met het invullen van dit formulier. Wij ontvangen graag uw vraag, zodat we u kunnen helpen.

Mediq DiaCare is een zorgprogramma met als doel meer kwaliteit van leven en betere gezondheidsuitkomsten. Meer informatie over DiaCare vindt u op onze website. Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? Ga dan door met het invullen van dit formulier.

Onder 'hulp nodig' rechts bovenin vindt u antwoord op meest gestelde vragen. Heeft u uw antwoord niet gevonden? Ga dan verder met het invullen van het formulier.

Bent u niet tevreden over uw product of wilt u dit om een andere reden terugsturen? Om iets terug te sturen heeft u een retourcode nodig, vul het formulier in en we helpen u verder.

Wist u dat heel gemakkelijk zelf uw adres- en contactgegevens kunt wijzigen binnen de Mijn Mediq omgeving door in te loggen? Heeft u geen Mijn Mediq account? Dan kunt u een account aanvragen. Heeft u toch hulp nodig, ga dan verder met het invullen van het formulier.

Heeft u een vraag over vergoedingen en betalen? Daar helpen we u graag bij op weg. Klik op onderstaande link voor meer informatie over het vergoeden van medische hulpmiddelen. Heeft u uw antwoord niet gevonden? Vul het formulier verder in en we nemen spoedig contact op.

Gecondoleerd met het verlies van uw naaste. We willen deze tijd niet moeilijker maken dan nodig. Vul de gegevens hieronder in en wij regelen de rest.

Mediq gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw verzoek. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.

Snel het antwoord op uw vraag?

Wilt u snel iets regelen of een antwoord op uw vraag vinden? Onze klantenservice heeft de handelingen die u eenvoudig zelf kunt verrichten en de meestgestelde vragen voor u verzameld.

Wilt u liever iemand spreken?

Vindt u online niet de hulp die u zoekt? U kunt ons ook telefonisch bereiken.