Slim in logistiek

Medewerker Mediq aan het werk op de heftruck in het fulfillment center

Van centrale levering tot bezorging op de kamer

Samen met u bepalen we hoe het logistieke proces binnen uw organisatie zo slim mogelijk kan worden ingericht, op basis van bjivoorbeeld afdelingsgrootte, bestelfrequentie en beschikbare opslagruimte. U kiezen voor een levering in krat, rolcontainer of pallet. Voor bezorging in de morgen, middag of op een vase dag. En voor centrale levering of per afdeling. Onze logistieke flexibiliteit is eindeloos.

Welke levermethode kiest u?

Palletlevering

Een palletlevering kan bestaan uit een levering van één product in bulk of een verzameling zijn van verschillende producten. Via een pallet kunt u geleverd krijgen in (een combinatie van) overdoos, binnendoos en stuksverpakking. Wilt u voor meerdere afdelingen bestellen? Dan zorgen wij dat de afdelingen netjes gescheiden worden op de pallet.

Rolcontainer

De rolcontainer is speciaal ontworpen voor de levering van incontinentiemateriaal aan zorginstellingen. We halen voor u de tassen met incontinentiemateriaal uit de overdoos en plaatsen die per afdeling en locatie voor u in de rolcontainer. Uiteraard aangevuld met andere producten die uw afdeling wellicht nodig heeft. We kunnen meerdere afdelingen combineren in de rolcontainer en zorgen voor een duidelijke afscheiding per afdeling.

Krat

Levering op krat is een service voor zorginstellingen voor de levering van incontinentiematerialen. De tassen met incontinentiemateriaal halen we voor u uit de overdoos en plaatsen we per afdeling of locatie in een krat. De kratten worden vervolgens een pallet geplaatst. Deze pallet kunnen wij voor u aanvullen met overige producten die uw afdeling nodig heeft. Meerdere afdelingen zijn te combineren op pallet. Wij zorgen voor een duidelijke scheiding tussen de afdelingen. 

Logistiek maatwerk

Slim en persoonlijk afleveren

Wilt u het leverproces niet alleen efficiënter maar ook persoonlijker maken? Dan kunnen we uw bestellingen zelfs op naam en kamernummer laten bezorgen én inruimen door getrainde 65-plussers. Hierdoor is elk product nog sneller bij de juiste bewoner en hebben uw medewerkers geen zorg meer over de distributie binnen uw organisatie.

Gecombineerde levering met uw andere leveranciers

Nóg prettiger wordt het wanneer onze zorgproducten tegelijk worden bezorgd met bijvoorbeeld maaltijden en andere hulpmiddelen. Want door slim samen te werken met uw andere leveranciers en logistieke partners verminderen we niet alleen uw kosten maar ook de bezorgoverlast op afdelingen en kamers.

 

Betrouwbare vervoerders

Jan de Rijk verzorgt voor Mediq de levering van uw medische hulpmiddelen en facilitaire producten. Is uw order zeer klein, omdat het een nalevering betreft of heeft u met spoed een product nodig buiten uw vaste leverdag? Dan verzenden wij uw besteling als pakketzending via PostNL. 

Levertijd

Mediq hanteert standaard een levertijd van 48 uur. Bent u een product vergeten toe te voegen aan uw bestelling of heeft u met spoed iets nodig, ook dan helpen wij u graag met de volgende opties;

Express Levering

Wanneer u voor 14.59 uur een Express Levering in het systeem zet en het product op voorraad is, dan zorgen wij dat uw bestelling de volgende dag wordt afgeleverd. Gebruik hiervoor de optie ‘express levering’ in Mijn MedBIS of neem contact op met onze klantenservice.

Ook wanneer u een grote bestelling wilt plaatsen verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. De extra kosten voor een Express Levering bedragen €25,-. Wilt u een grote bestelling plaatsen? Neem

Koerier

Wilt u dezelfde dag nog een levering ontvangen, dan schakelen wij een koerier voor u in. Wij vragen u dan om de order in uw systeem te zetten en het ordernummer aan ons door te geven. De kosten van een koerier zijn afhankelijk van uw postcodegebied en het volume van uw bestelling en worden één op één aan u doorbelast. Voor een koerier-bestelling rekent Mediq een toeslag van €25,- 

Pakbon

Bij elke levering ontvangt u een pakbon. Dit document geeft u informatie over uw order en de geleverde artikelen. Is een artikel niet leverbaar, dan ziet u op de pakbon wat de verwachtte levertermijn is Heeft u een vraag over de levering van uw order? Houd dan altijd uw pakbonnummer bij de hand. Zo kunnen wij uw bestelling direct opzoeken en u snel een antwoord geven.