Klantenservicemedewerker aan de telefoon

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over uw overstap op het klantsysteem van Mediq en wat er allemaal mogelijk is binnen Mediq? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Medewerker Mediq aan het werk op de heftruck in het fulfillment center

Logistiek maatwerk

Van centrale levering tot bezorging op de kamer. Mediq richt het afleverproces graag helemaal in op uw wensen en uw manier van werken. Onze logistieke dienten zijn uniek in de markt.

Bestel- en informatieservice

In uw zorginstelling is niets zo schaars als tijd. Tijd die u het liefst wilt besteden aan aandacht voor uw bewoners. Toch horen administratieve taken er ook in toenemende mate bij. Van het bestellen van zorgproducten tot het bijhouden van bewonersinformatie. Met de bestel- en informatieservice van Mediq gaat dit volledig digitaal. 

Assortiment en ondersteuning

Een compleet assortiment medische hulpmiddelen en facilitaire producten voor u en uw bewoners. Mediq heeft alles in huis voor uw dagelijkse zorgverlening. U heeft de keuze uit vertrouwde eigen merken, maar profiteert ook van onze exclusieve samenwerking met andere innovatieve aanbieders in de zorgmarkt. Van continentiezorg tot facilitaire ondersteuning.

Niet gevonden wat u zocht?

Wilt u meer weten? Of heeft u niet gevonden wat u zocht?
Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0345-64 81 81.

Wij helpen u graag!