Samen de regie over effectieve wondgenezing

Jaarlijks hebben zo’n 500.000 Nederlanders te maken met complexe wonden die intensieve en vaak pijnlijke behandelingen vereisen. En die de kwaliteit van leven verlagen als een wond langzaam of niet goed geneest. Daarom is er nu Mediq WondRegie, een uniek zorgprogramma dat wondconsulenten en wond- en wijkverpleegkundigen ondersteunt bij het behandelingsproces. Van de eerste signalering tot en met de genezing van de wond. In de video hiernaast leggen we meer uit.
 • Snellere start wondbehandeling

 • Ondersteuning door wondconsulenten

 • Doelmatiger werken

 • Efficiëntere materiaalinzet

 • Actieve educatie en nascholing

Accepteer alstublieft marketing cookies om de video af te spelen.
Accepteer alstublieft 
             marketing cookies om de video af te spelen.
Animatie wondregieregistratieplatform en bijbehorende app
WondRegie

Registratiesysteem en app

Mediq heeft een belangrijke stap gezet in het effectiever maken van wondzorg. Door ons nieuwe WondRegie registratiesysteem kan je bij Mediq met één inlog wondregistraties digitaal verwerken, materialen bestellen en patiëntendossiers bijhouden. In het systeem kunt u door middel van een set Altis-vragen, de laatste TIME en het wondbeleid het verloop van de wond volledig bijhouden en aanpassen na elke behandeling.

WondRegie brochure aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen je de brochure toe.

Mediq gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om contact met u op te nemen naar aanleiding van uw verzoek. Zie voor meer informatie ons privacybeleid.
*Zie voor meer informatie ons privacybeleid.