De HogeNood-app, een handig hulpje

ouder stel wandelt met hondje buiten
HogeNood is een applicatie voor op uw mobiele telefoon waarmee u het dichtstbijzijnde openbare toilet of semi-openbare toilet kunt vinden. Stelt u zich eens voor dat u winkelt, fietst of met de auto rijdt in een vreemde omgeving en u moet plotseling naar het toilet. Waar kunt u dan naar toe voor het dichtstbijzijnde en schone toilet?

De HogeNood app is de betrouwbaarste toilet applicatie in Nederland. Met ruim 5.300 gecontroleerde locaties kunt u volledig op de app vertrouwen. Het is dan ook geen toeval dat de app meerdere malen in de prijzen is gevallen in zowel binnen- als buitenland.

 

Uw toiletkeuze kunt u bepalen aan de hand van voorgaande beoordelingen, afstand en faciliteiten. Bij ons is zelfs bekend of er een prullenbak op het toilet is en of het toegankelijk is met een eurosleutel."Het is fijn dat wij nu naast de geneeskundige hulp die we bieden om plasklachten te verhelpen of te verminderen, ook een oplossing hebben om mensen weer het zelfvertrouwen te geven dat ze er op uit kunnen. We horen namelijk veelal terug dat als mensen goed voorbereid zijn en weten waar er toiletten zijn, zij sneller weer dingen ondernemen", aldus Ruud Bosch, uroloog in het Universitair Medisch Centrum Utrecht en voorzitter van de Continentie Stichting Nederland.