Aangepaste bezorgmomenten rond Hemelvaart en Pinksteren

Vrouw neemt pakket aan van de bezorger in deuropening
10 mei 2021
Hemelvaart en Pinksteren komen er weer aan. Bij ons geldt normaliter: op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Rondom de feestdagen is er een uitzondering op deze regel en hanteren wij een aangepast bezorgschema. U hoeft u geen zorgen te maken over de levering van uw medische hulpmiddelen. Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd, gewoon zoals u van ons gewend bent. 
Via onze webshop kunt u op elk gewenst moment uw bestelling doorgeven. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Dat is normaliter de regel. Rondom de feestdagen werken wij en onze bezorgdienst met een aangepast schema. In het bestel-/bezorgschema hieronder ziet u precies waar u aan toe bent. Let op: dit schema is niet van toepassing op de bezorging van uw medicatie.  


Hemelvaart


U bestelt op

Wij leveren op

Woensdag 12 mei voor 17.00 uur

Vrijdag 14 mei

Woensdag 12 mei na 17.00 uur*

Zaterdag 15 mei

Donderdag 13 mei*

Zaterdag 15 mei

Pinksteren

U bestelt op

Wij leveren op

Vrijdag 21 mei voor 17.00 uur

Zaterdag 22 mei

Vrijdag 21 mei na 17.00 uur*

Woensdag 26 mei

Zaterdag 22 t/m maandag 24 mei*

Woensdag 26 mei

Voorrang medische pakketten bij PostNL

Medische pakketten van Mediq krijgen bij grote drukte voorrang op andere pakketten. Bovendien geldt voor medische pakketten dat PostNL een tweede keer bij u langskomt als u bij het eerste bezorgmoment niet thuis was. Desondanks kan uw pakket rondom de feestdagen vertraging oplopen door de drukte bij PostNL.

Actueel