Ervaringen van Mediq Health Coach gebruikers

Deze gebruikers zijn je voor gegaan. Lees nu hun succesverhalen. Jij kan dit ook! Zet nu de stap naar een gezonder leven.


portret van een vrouw met rode bril en kort haar in de keuken

Tina - Mediq Health Coach-gebruiker met diabetes type 2

“Ik heb al jaren overgewicht. Met Mediq Health Coach ben ik erin geslaagd om méér dan 6 kg af te vallen en van mijn diabetesmedicatie af te komen. Ik ben er niet eerder in geslaagd om mijn gewichtsverlies vast te houden, maar dit keer is het gelukt met mijn persoonlijke leefstijlcoach.”

portret van een forse man in de woonkamer met een grijs shirt

Jan - Mediq Health Coach-gebruiker met overgewicht

"Het persoonlijke contact met mijn leefstijlcoach is erg fijn. Ik heb regelmatig contact met mijn coach, die mee kijkt naar wat mogelijk is in mijn situatie. De app werkt ook erg fijn. Het is heel gemakkelijk en effectief in het behalen van mijn doelen."

portret van een kale getinte man in de tuin met een roze overhemd

Deepak - Mediq Health Coach-gebruiker met diabetes type 2

"Sinds ik aan het Mediq Health Coach-programma ben begonnen, is mijn bloedsuikerspiegel gedaald naar gezonde waarden en ben ik erin geslaagd om 5 kg af te vallen. Ik voel me energieker, actiever en vol leven. De Mediq Health Coach-app is geweldig omdat deze gemakkelijk toegankelijk is. Het verloopt allemaal via mijn mobiele telefoon en het is gemakkelijk om mijn dagelijkse stappen, dagelijkse inname van bepaald voedsel, dranken en lichaamsbeweging te importeren. De leefstijlcoach die ik heb is top omdat ik weet dat ze interesse heeft in hoe het met mij gaat. Ze stuurt me trainingsschema's en zelfs enkele recepten, wat erg handig is."