Vrouw op bank gebruik eiwitpreparaat van Dutch Medical Food

Zélf kiezen hoe en wanneer je het wilt gebruiken

De medische voeding van Dutch Medical Food zijn speciaal ontwikkeld om het innemen en volhouden van de voedingstherapie zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Zo bieden ze maximale variëteit en flexibiliteit om de structuur, toedieningswijze, dosering en smaak aan te passen aan de behoeften van de patiënt. Denk aan oplosbare poeders die je niet alleen als drinkvoeding kunt gebruiken, maar ook eenvoudig aan gerechten kunt toevoegen. En preparaten met een veel hogere energetische waarde, waardoor er minder volume nodig is om voldoende voeding binnen te krijgen. Dit biedt diëtisten veel nieuwe mogelijkheden om in te spelen op persoonlijke voorkeuren en specifieke innameproblemen.

Moeder en kind zijn samen aan het spelen

Van vegan opties tot gecertificeerd koosjer en halal

Patiëntgedrevenheid betekent ook dat je als diëtist optimaal rekening kunt houden met individuele voedingswensen. Alle producten van Dutch Medical Food zijn halal en koosjer gecertificeerd. Bovendien zijn (binnenkort) ook vegan opties beschikbaar, een unicum op de medische voedingsmarkt. Net als alle andere producten zijn dit voedingspreparaten in verschillende smaken die flexibel gebruikt en aangepast kunnen worden aan de behoeften van de patiënt.

Eenvoudig online voorschrijven

De producten van Dutch Medical Food zijn exclusief beschikbaar via Mediq. Hiervoor logt u in op ons voorschrijfsysteem. Heeft u nog geen gebruikersaccount bij Mediq? Dan kunt u zich hieronder ook aanmelden. Wij helpen je daar graag bij via onze instapservice.