Samenwerking Mediq en Ceban

Verpleegkundige controleert de doorloop van medicatie via een infuus

Mediq en Ceban werken samen aan optimale intraveneuze bereidingen

Bereide intraveneuze medicatie kan landelijk alleen worden aangeboden, als wordt voldaan aan de hoogste kwaliteitseisen. Om die eisen waar te maken, en zo de patiënt de beste medicatie thuis te kunnen leveren, is Mediq een samenwerking aangegaan met Ceban Pharmaceuticals, de gespecialiseerde bereidingsapotheek die marktleider is in magistrale bereidingen. 

Samen voorop in thuisbereidingen

Met de uitgebreide kennis en ervaring van Ceban Pharmaceuticals bouwen we als marktleiders samen verder aan ons doel om voorop te lopen in de ontwikkeling van thuisbereidingen. Zo ontvangt de patiënt de beste medicatie, in zijn vertrouwde omgeving. In ons binnenkort vernieuwde portaal, vraagt u eenvoudig de bereide medicatie en eventuele medische hulpmiddelen aan. De gehele aanvraag wordt vervolgens bij uw patiënt thuis geleverd. Wij houden u tussentijds op de hoogte van de status van de aanvraag. Binnenkort vertellen wij u meer over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons voorschrijfportaal. 

 

Extra expertise, kortere levertijd en deskundige klantenservice

Mediq en Ceban Pharmaceuticals verbeteren samen bestaande processen voor het leveren van op maat gemaakte bereidingen. In een tijd van schaarste aan geneesmiddelen, zorgen we er op deze wijze voor dat we uw patiënt kunnen blijven beleveren.

De voordelen voor u als zorgprofessional

  • Medicatie en medische hulpmiddelen in één keer voorgeschreven
  • Extra expertise in huis rondom thuisbereidingen 
  • Door geoptimaliseerd proces snellere bevestiging van uw aanvraag
  • Snel en direct contact met de bereidingsapotheek
  • Onze deskundige klantenservice staat voor u klaar
Ceban en Mediq bieden u een helpende hand

Neem deel aan onze vakgroep intraveneuze behandelingen

We betrekken u graag actief bij ontwikkelingen op het gebied van intraveneuze behandelingen binnen en buiten het ziekenhuis. Want échte vooruitgang boeken kan alleen samen met zorgprofessionals en aandacht voor de patiënt. Daarom zetten wij momenteel een vakgroep op met behandelaars, transferverpleegkundigen, thuiszorgverpleegkundigen en apothekers die meebouwen aan de doorontwikkeling van intraveneuze behandelingen buiten het ziekenhuis. Heeft u praktijkervaring en wilt u graag meepraten over intraveneuze behandelingen buiten het ziekenhuis? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze vakgroep. Neem hiervoor contact op met Chantal van der Velden via +31(0)6 27443965 of:

Over Ceban Pharmaceuticals

Ceban Pharmaceuticals beschikt met haar bedrijf Ceban Compounding over twee bereidingsfaciliteiten in Nederland, welke voldoen aan de GMP-normen. Hierdoor kunnen we continuïteit van het leveren van de bereide intraveneuze medicatie waarborgen en op grotere schaal leveren. Ceban Pharmaceuticals is dan ook de ideale partner voor Mediq.