Samen zorgen voor goede zorg

Mediq voor groothandels en distributeurs

Online catalogus

Wilt u zien welke producten Mediq u te bieden heeft of bent u op zoek naar meer productinformatie, een folder of instructiefilm? Bekijk dan onze catalogus. Via een handige zoekfunctie vindt u hier snel meer over onze eigen merken en (exclusieve) distributies.

  • 24/7 toegang tot productinstructies, films en foldermateriaal

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6

  • informatie over ruim 23.000 medische en facilitaire producten

Medewerker Mediq aan het werk op de heftruck in het fulfillment center

Wat kunnen we voor u betekenen?

Mediq levert haar assortiment en diensten niet alleen aan patiënten en zorgverleners in instellingen, maar onze producten vinden ook hun weg via geselecteerde distributeurs in binnen én buitenland naar beroepsgroepen als ambulancediensten, tandartsen, dierenartsen, laboranten en andere sectoren waar onze producten en diensten toegevoegde waarde bieden. Zo helpen onze specialisten om de kwaliteit van Mediq voor iedereen beschikbaar te maken en bouwen we ook mee aan een gezonde bedrijfsvoering van onze zakelijke klanten. Binnen de zorg en daarbuiten.

Mediq Eigen Merken

Het is onze ambitie om het leven van chronisch zieken mensen te verbeteren en de zorg betaalbaar te houden. Daarom ontwikkelen we onder de merknamen Klinion, Absorin, Curion en Cenaman voor u producten die onderscheidend zijn in kwaliteit, functionaliteit en betaalbaarheid. Lees hier meer over onze eigen merken.