Vrouw staat met kano op haar schouder aan de waterkant

Starten met FSL via Mediq

De FreeStyle Libre 2, ook wel afgekort tot FSL, meet uw glucosewaarden zonder pijnlijke vingerprikken. U plaatst een kleine sensor op de achterkant van uw bovenarm. Deze sensor meet dag en nacht automatisch de glucose en slaat deze informatie op gedurende 8 uur. De FreeStyle Libre is waterbestendig tot 1 meter gedurende 30 minuten, dus u kunt de sensor gewoon blijven dragen tijdens het douchen, zwemmen of sporten. De FreeStyle Libre sensoren zijn verkrijgbaar via Mediq. Interesse in FreeStyle Libre? Klik op onderstaande button om te zien hoe u deze kunt aanvragen of voor meer informatie over het product.

  • Wij regelen de declaratie met uw zorgverzekeraar

  • Duizenden mensen met diabetes vertrouwen dagelijks op onze zorg

  • Klanten geven onze service een 8,5

Wilt u klant worden bij Mediq? We verwelkomen u graag als klant. Voor uw diabeteshulpmiddelen kunt u zich direct aanmelden. Om u van de insulinepomp of glucosesensoren te kunnen voorzien, heeft u een machtiging nodig van uw behandelend arts. Uw behandelend arts kan u vervolgens naar Mediq verwijzen.

Moeder en kind met diabetes starten met glucosesensor

Bent u zorgprofessional?

Zorgprofessionals kunnen gebruik maken van ons voorschrijfsysteem voor het aanmelden van patiënten en het indienen van een verantwoording. We bieden een breed scala aan gespecialiseerde hulp, voor diabetes-, stoma-, continentie- en luchtwegzorg. Maar ook voor medische voeding, wondzorg en infuustherapie. Via onze voorschrijfsystemen kunt u online de juiste zorg voor uw patiënt aanvragen. In het voorschrijfsysteem heeft u een compleet digitaal dossier. Ook multidisciplinair aanvragen is mogelijk. Heeft u nog geen account voor het voorschrijfsysteem, maar bent u wel bevoegd om FreeStyle Libre voor te schrijven? Vraag dan een account aan via 'Registreren'.