Mediq Pharma Services

Landelijke apotheek voor specialistische medicatie

Klant heeft persoonlijk contact met de apotheker via de medicijnservice van Mediq

Uw medicatie, onze zorg

Naast hulpmiddelen heeft Mediq ook een eigen apotheek, die specialistische geneesmiddelen en verpleegkundige zorg aan huis levert. Het gaat hier met name om specialistische medicatie die wel of niet koel bewaard en getransporteerd moet worden. In onze apotheek staan onze apothekers, apothekersassistentes, verpleegkundigen en gespecialiseerde klantenservicemedewerkers graag voor u klaar. Zij hebben allen zeer uitgebreide kennis van de specialistische geneesmiddelen. 

  • Een aanspreekpunt voor al uw zorgvragen

  • Deskundige begeleiding door apothekers en apothekersassistentes

  • Gratis bezorging 

  • Automatische herhaalservice

  • Mediq declareert uw medicatie bij de zorgverzekeraar

Automatische herhaalservice

Voor onze patiënten hebben een automatische herhaalservice. Hiermee zorgen wij dat u medicijnen en hulpmiddelen altijd op tijd in huis heeft en nooit mis grijpt. Deze service wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe medicijnservice.

Toestemming medicatiehistorie

Wij vragen uw toestemming om een overzicht van uw medicijnen bij uw huisapotheek op te vragen. Uw medicatiehistorie en eventuele overgevoeligheid voor bepaalde geneesmiddelen worden opgeslagen in uw persoonlijke dossier. Wanneer u verschillende geneesmiddelen tegelijkertijd gebruikt, wordt ook gecontroleerd of de werking van de geneesmiddelen elkaar niet verstoren.

Medicatiecontrole voor een veilige behandeling

Bij elke levering van uw medicatie, ook in combinatie met een medische hulpmiddel, voert Mediq een strenge medicatiecontrole uit op basis van uw medicatiedossier. We kijken hierbij of de sterkte en de dosering van uw medicatie veilig is voor u en of de werking van verschillende medicijnen elkaar niet verstoren. Indien nodig maakt de apotheker een aanpassing, zodat u verzekerd bent van een veilige behandeling.

Contact

Wilt u meer weten over de apotheekservice van Mediq? Stuur een e-mail naar apotheek@mediq.com of neem contact op:

  • Vragen over de bezorging: 030-2821995
  • Vragen over uw medicatie: 030-7532722