Mediq Pharma Services

Landelijke apotheek voor specialistische medicatie

Klant heeft persoonlijk contact met de apotheker via de medicijnservice van Mediq

Zorg voor u

Mediq Pharma Services is een landelijke apotheek, die specialistische geneesmiddelen en verpleegkundige zorg bij patiënten aan huis levert. Het gaat hier met name om specialistische medicatie die wel of niet koel bewaard en getransporteerd moet worden. In onze apotheek staan onze apothekers, apothekersassistentes, verpleegkundigen en gespecialiseerde klantenservicemedewerkers graag voor u klaar. Zij hebben allen zeer uitgebreide kennis van de specialistische geneesmiddelen. Samen zorgen zij ervoor dat u op tijd uw medicatie ontvangt. En ondersteunen zij u waar nodig. Voor vragen zijn zij op werkdagen telefonisch en per e-mail bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur. Voor elke levering nemen zij telefonisch contact met u op om de levering te bespreken.

  •     Wij controleren uw recept aan de hand van uw medicatiehistorie.
  •     Wij bellen u om de levering te bespreken.
  •     Wij maken de medicijnen klaar en controleren de medicatie.
  •     Onze gespecialiseerde chauffeurs leveren de medicatie op de afgesproken dag op het gewenste afleveradres.
  •     Indien door uw arts gewenst komt onze verpleegkundige bij u voor instructie en toediening van de medicatie.

Toestemming medicatiehistorie

Wij vragen uw toestemming om een overzicht van uw medicijnen bij uw huisapotheek op te vragen. Uw medicatiehistorie en eventuele overgevoeligheid voor bepaalde geneesmiddelen worden opgeslagen in uw persoonlijke dossier. Wanneer u verschillende geneesmiddelen tegelijkertijd gebruikt, wordt ook gecontroleerd of de werking van de geneesmiddelen elkaar niet verstoren.

Contact

Als u bijna toe bent aan een nieuwe levering nemen wij telefonisch contact met u op. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan helpen wij u graag verder. Onze thuisservice is ingericht per geneesmiddel. Zo weet u zeker dat u altijd een gespecialiseerde medewerker spreekt.U kunt ons op werkdagen telefonisch of per e-mail bereiken tussen 8.30 tot 17.30 uur. Voor noodgevallen in het weekend en ‘s avonds zijn wij ook bereikbaar via 088 282 19 95 of info@mediqpharmaservices.nl.