Man slaapt in bed met een CPAP-masker

Betrouwbare partner voor zorg aan huis

Mediq is een landelijke organisatie die medische producten en zorg aan huis levert. Slaapzorg is een van onze belangrijkste specialismen. Hiervoor hebben we een groot team gespecialiseerde zorgcoaches waarvan sommigen al meer dan 20 jaar relevante ervaring hebben. Op het gebied van luchtwegzorg ondersteunen we ook therapie├źn zoals verneveling, POSA en thuisbeademing. Hiervoor leveren we zowel de apparatuur en producten als de technische service en ondersteuning door gespecialiseerde verpleegkundigen en klantenservicemedewerkers. Mediq staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten, support en service.

  • Ruim 20 jaar ervaring met CPAP-apparatuur en -therapie

  • Deskundige begeleiding door ervaren OSA-zorgcoaches

  • Contracten met alle zorgverzekeraars: u ontvangt geen factuur

  • Innovatieve zorgoplossingen, ondersteuning en service op maat

  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Hoe werkt de overdracht van OSA-therapie naar Mediq?


Om de overdracht te regelen, hoeft u alleen uw gegevens in te vullen op het toestemmingsformulier en dit te versturen. Daarna handelen wij de overdracht voor u af en nemen we contact met u op. Vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om. Heeft u een vraag over deze verandering? De kans is groot dat u bij de veelgestelde vragen het antwoord vindt.


Ouder echtpaar wandelt over het strand en toont affectie

Veiligheidsmelding van Philips

Voor de apparatuur die momenteel geraakt wordt door de veiligheidsmelding van Philips, spannen we ons samen met andere CPAP-leveranciers en de ziekenhuizen en artsen in om de situatie zo snel mogelijk duidelijk te krijgen. We gaan met elkaar, zoals de informatie nu bekend is, alle apparaten in Nederland repareren of vervangen. Tot dit actieplan klaar is, kunnen we geen apparaten omwisselen en behoudt u uw huidige apparaat. Uiteraard informeren we u als meer bekend is over de reparatie- en vervangingsmogelijkheden en delen we de laatste informatie direct via onze website.

Heeft u een vraag?

We hebben al uw mogelijke vragen en antwoorden voor u verzameld in onze veelgestelde vragen rubriek.