Wat we voor je kunnen betekenen

Mediq levert een compleet assortiment producten en diensten voor continentie-, diabetes-, luchtweg-, stoma- en wondzorg, medische voeding en infuustherapie. Met passende aanvullende zorg, voorlichting en 24-uurs ondersteuning. Altijd in nauwe samenwerking met zorgprofessionals, zorginstellingen, huisartsen, zorgverzekeraars en fabrikanten. Met klantwaarde en kwaliteit als kompas zetten we ons in om het leven met een aandoening of ziekte zo comfortabel mogelijk te maken.
Mediq voor patiƫnten
img
Over Mediq
Onze missie is glashelder.

Een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen met een chronische aandoening of ernstige ziekte. Thuis en in het ziekenhuis. Dat is ons doel en dat zie je terug in alle facetten van onze dienstverlening. Een afgewogen assortiment, bestelgemak en uitgekiende logistieke processen. Hulp en advies bij al je vragen over het gebruik van medische hulpmiddelen. Hier zetten we ons met hart en ziel voor in.

X

Mediq.com is using cookies

We use cookies to make Mediq websites easier to use, to deliver a personalised experience on our websites, and to better tailor our products, services and websites to your interests and needs.
Accept