Ouder echtpaar gebruikt tablet om online te bestellen

Continue Glucose Monitoring vanaf 2021 bestellen via Mediq

Vanaf 1 januari 2021 verandert de manier waarop u glucosesensoren kunt bestellen. Deze worden niet langer rechtstreeks via het ziekenhuis of de fabrikant geleverd. U kunt ze dan net als de overige diabeteshulpmiddelen via Mediq bestellen. In één levering al uw hulpmiddelen en CGM-sensoren thuis geleverd. U hoeft hiervoor niets te doen. Uw voorschrijver meldt u bij Mediq aan. Wij brengen u hier van op de hoogte en zorgen voor een veilige voortzetting van uw therapie.

  • Snelle levering samen uw overige diabeteshulpmiddelen

  • Mediq regelt de declaratie met uw zorgverzekeraar

  • Uw bestelling volgen via track & trace

  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vrouw neemt pakket aan van de bezorger in deuropening

Overstappen naar Mediq voor uw CGM-sensoren

Uw voorschrijver helpt u bij de overstap door een verantwoording voor uw sensoren bij ons af te geven. Nadat u bij ons bent aangemeld, ontvangt u van ons een bevestiging en nemen wij indien nodig contact op om de levering van uw CGM-sensoren in te regelen. Maakt u al gebruik van onze Kwartaalservice? Dan voegen wij de sensoren hieraan toe. U ontvangt een tussentijdse levering zodat u niet op uw eerstvolgende kwartaallevering hoeft te wachten. Samen zorgen wij ervoor dat uw glucosesensorbehandeling veilig voortgezet kan worden. Nog geen klant bij Mediq? Nadat uw voorschrijver u heeft aangemeld, nemen wij contact met u op om de leveringen via de Kwartaalservice in te regelen. Uw hulpmiddelen, onze zorg.


Vraag hier het CGM-formulier aan
Wilt u graag de overstap naar Mediq maken voor de levering van uw CGM-sensoren? Vraag dan het CGM-aanvraagformulier aan en bespreek de overstap met uw voorschrijver.
  1. Vul uw gegevens in
  2. Ontvang het CGM-aanvraagformulier
  3. Bespreek de overstap met uw voorschrijver
  4. Uw voorschrijver meldt u aan bij Mediq